Älskar du hästar? Då har du hittat rätt!

Man hinner testa på och lära sig mycket på en vecka, med schemalagda aktiviteter från morgon till kväll utnyttjar vi varje minut. Det gör att vi förutom två långa hästpass om dagen (ibland tre) hinner med massvis av roliga aktiviteter till exempel fotografera, teaterlekar, gymkhana, sång, teori, målning, voltige, månskensritter, dans, poänghoppning, bad, fartfyllda rundor på terrängbanan lekar och mycket mer!
Vi tar emot både tjejer och killar på alla ridläger. Nybörjare och vana ryttare, barn, ungdomar och vuxna, vi har något för DIG! Hos oss är ALLA välkomna! 
Med max 14 deltagare per läger blir det alltid bra sammanhållning. Vi rider i små grupper, detta ger stor möjlighet till att utvecklas och anpassa ridpassen efter deltagarnas önskemål och förkunskaper. Vill du ta med egen häst på ridlägret går det givetvis bra, vi tar ingenting extra för varken det eller specialkost.
På alla läger är det mycket ridning oavsett tema, det som skiljer lägren åt är framförallt vad vi hittar på mellan hästpassen på ”tematiden” men även ålder och förkunskaper. När du väljer tema ska du välja det som du tycker låter roligast. 

Lindebolets Ridläger sen 1967, Erfarenhet som ger trygghet!

I 50år har barn, ungdomar och vuxna både från Sverige och flera andra länder åkt på ridläger hos oss. Det är inte ovanligt att dom som kommer på ridläger idag har en pappa, mamma, eller mormor som själv var på läger här som liten. 
Ni hittar oss utanför Ängelholm, det är lätt att ta sig hit.Har ni inte möjlighet att köra hämtar vi gärna er på flygplatsen eller tågstationen. Det går direktflyg från både Stockholm och Gotland. Glöm inte meddela om ni vill bli hämtade minst två veckor innan lägerstart.

Följ oss på Facebook & instagram, där finns massor av bilder och vi har ofta roliga tävlingar.

Uppgifter

Lindebolets TemaRidläger 2019

Adress:
Herrgårdsvägen 5 266 93 Munka-ljungby / ÄNGELHOLM

Telefon:
0431-45 54 94

Mobil:

Fax:

E-post:
Lindebolarna@hotmail.com

Hemsida:
http://www.lindebolarna.se

Arrangör:
Rid- och Musikföreningen Lindebolarna

Ridlägeransvarig:
Eva Fjäll