En av hemligheterna bakom våra unika ridläger är att vi alltid har gott om ledare

Huvudansvarig för lägren är Eva Fjäll, barnskötare och rid och fritidsledare. Hon leder den mesta klubbverksamheten året om och har varit med i klubben sedan 1969 . På ridlägren jobbar hon både som husmor och håller i ridlektioner. Som huvudansvarig finns Eva på plats dygnet runt i alla aktiviteter på alla ridlägrena.
Miranda Lind är Evas dotter. Hon har ett stort fotointresse och är ansvarig för alla bilder från verksamheten. Miranda som resten av året jobbar som ridledare och personlig assistent håller även i lektioner och uteritter på ridlägrena, Hennes favorit är att hålla i terränghoppningen.
Stallansvarig på de flesta läger kommer vara Emma Kulla, hon har jobbat både på våra och andra läger flera år tidigare, nu har hon med sig sin fina Welsh Cob Miss Lee.
Tränare, på flera av lägren har vi även hjälp av andra duktiga gästtränare.
Ungdoms/Teori/Voltigeledare kommer det att finnas på alla lägren. Lite olika från vecka till vecka, de flesta har ridit och varit på läger hos oss i många år.
Tema ledarna är för det mesta också klubbveteraner (numera vuxna), som gärna tar en semestervecka för att få vara med på ännu ett Lindebolsläger
Vilka extra ledare som är på just ditt läger blir en överraskning!

Allt- i - Allor

Vi har dessutom alltid några Allt-i- Allor  på plats, ”gamla” lägerdeltagare allihopa som gärna vill vara en extra vecka på läger och hjälpa till. Allt-i-Allorna hjälper oss med alla olika sysslor, och finns där som en extra kompis/storasyster. (du som är 12-18 år och varit på sommarläger här tidigare är välkommen att anmäla ditt intresse som allt-i- allo, då har du möjlighet att vara här en extravecka, förutom din egen lägervecka) Alla ledarna finns nära dygnet runt, och givetvis äter dom tillsammans med lägerdeltagarna och är med på allt från morgongympa till kvällslekar.

Uppgifter

Ledarna

Adress:

Telefon:

Mobil:

Fax:

E-post:

Hemsida:

Arrangör:

Ridlägeransvarig: