Följ Sjöstjärnans Ridläger Hemsida Facebook

~ Kvalitet ~ Erfarenhet ~ Tradition ~

Sjöstjärnans Ridläger ligger på en fantastisk plats, långt ut på landet. Många beskriver det som hästparadis. Vi har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att du ska få en underbar och oförglömlig lägervecka. Gården har varit i familjens ägo i över 100 år och här har varit ridläger sedan 1969. Här får du rida, bada och skapa minnen för livet. 

Vi har trevliga och välutbildade hästar så det blir svårt att inte hitta en favorit.

De är i olika åldrar och mellan 120 – 158 cm höga.

Våra hästar och ponnyer är speciellt handplockade för att passa i vår verksamhet. 

Varje dag får du rida två ridpass med en ponny, som är din egen under hela lägret. Ibland gör vi något annat som t.ex. har en baddag, då vi badar med hästarna. Det brukar vara en härlig och väldigt uppskattad dag. Du får också under lägret rida barbacka i vår solnedgångsritt, grilla och bada med dina kompisar, leka gymkana och mycket mer. Dessutom har vi olika spännande aktiviteter varje kväll...För att få ork till all det här roliga får du hemlagad mat från vårt kök. Vi har ett rykte om att vi har riktigt god mat.

Vår personal är speciellt utvalda för att kunna ge dig den bästa utbildningen inom dressyr, hoppning, teori, voltige samt för att skapa en trygg stämning både i stallet, ute i skogen samt under resterande tid.

Vi har mysiga stugor med sköna sängar där man kan vila, fnittra med kompisar eller snaska på det godis man kan köpa i vår kiosk.Efter en glädjefylld vecka med många roliga minnen har vi en stor avslutning med uppvisning och tävlingar som brukar bli en fest för hela familjen. Vi har även servering för de som är sugna på något gott.

 

Sjöstjärnans Ridläger

Adress:
Liared Hylsåsen 523 91 ULRICEHAMN

Telefon:
0321-430 80

Mobil:
0761-665584

E-post:

info@sjois.se

Hemsida:
http://www.sjois.se/

 

Uppgifter

Sjöstjärnans Ridläger

Adress:
Liared Hylsåsen 523 91 ULRICEHAMN

Telefon:
0321-430 80

Mobil:
0761-665584

Fax:

E-post:
info@sjois.se

Hemsida:
http://www.sjois.se/

Arrangör:
Familjen Hultgren

Ridlägeransvarig:
Familjen Hultgren