Följ Skyrup Country Club Hemsida Facebook Instagram Youtube

Jump Camp 2020

Vi erbjuder auktoriserade tränare och målstyrd, lite tuffare träning i hoppning. Vi tror på dig. Vi vet att allt du vill-kan du också. Vi vänder oss i första hand till dig som medtar egen ponny/häst. Varmt Välkomna till oss. Anna Wemlert, Skyrup Country Club och Sveland Arena.

Det går även bra att boka Anna Wemlert som tränare på er hemmaklubb under vinterhalvåret. Sms 0733/680061 för mer info. Anna håller i träningspassen på samtliga Jump Camps. På Jump Camp A 2020 kommer även gästtränaren Adrian Cronin två av dagarna. Han är en av Sveriges  mest meriterade ryttare, och är även han flitigt använd som tränare runt om i landet.

Det går även bra att boka Anna Wemlert som tränare på er hemmaklubb under vinterhalvåret. Sms 0733/680061 för mer info. Anna håller i träningspassen på samtliga Jump Camps. På Jump Camp A 2020 kommer även gästtränaren Adrian Cronin två av dagarna. Han är en av Sveriges mest meriterade ryttare, och är även han flitigt använd som tränare runt om i landet.

Anna Wemlert, C-tränare i hoppning, tävlingsledare , lagledare elit och verksamhetschef på Skyrup Country Club.

Anna Wemlert, C-tränare i hoppning, tävlingsledare , lagledare elit och verksamhetschef på Skyrup Country Club.

Skyrup Country Club

 Skyrup Country Club & Sveland Arena är en professionell tränings och tävlingsanläggning utanför Hässleholm. Vi har arrangerat bl.a Volkswagen GP,  SM & Nordiska Mästerskapet i fälttävlan, Msv A för ponny med både SM-kval och kval till Sweden Horse Show, Gothenburg horse show och Falsterbo. Vi har div 1 lag på ponny och elitlag i hoppning på häst, vi tog SM-silver 2017, kom 4:a 2019. 

Sist men inte minst så har vi genom alla år arrangerat ett av Sveriges absolut mest populära träningsläger i hoppning, för de hoppryttare som har egen häst/ponny. 

Ridutbildning & organisation

Vi sätter upp individuella mål med träningsveckan, och hjälps åt att nå dem. Anna Wemlert håller i majoriteten av träningspassen, med inslag av div gästtränare som till exempel Anna Hassö som brukar vara ansvarig för derbydagen.2018 & 2019 hade vi glädjen att kunna erbjuda bl.a Albert Voorn till våra mer rutinerade elever på Camp A. Anna Wemlert är verksamhetschef och ansvarig på plats ihop med husfru och ungdomsledare utbildade genom svrf. Utöver träningspassen ingår fartfyllda fritidsaktiviteter så som till exempel balansträning efter motorbåt, bollsport, jogging, tävling utan häst mm.  Det är max 20 ryttare per vecka, med 5 ekipage i varje ridgrupp. Vill du ta med fler än en häst till ditt träningsläger, så löser vi det mot en extra kostnad. (1000 kr/box och spån hela perioden).

Spring Camp

Vårens första träningsläger, för er som vill vara bäst förberedda inför utesäsongen. En vecka med härligt tempo, större galopp, vårglada hästar, vatten och karaktärshinder varvat med markarbete och derby. Kanske vår mest populära vecka, boka i tid, ta med egen ponny/häst. Perfekt också för er som vill tävla på Skyrup Country Club i maj 2020 . Spring Camp 6500 kr ,då ingår mat, service, fritidsaktiviteter, box, boende, alla träningspass, dvs Allt. 

Jump Camp A

För ryttare som redan idag debuterat lätt A och uppåt på antingen häst eller ponny. Under denna vecka har vi ofta gästtränare av toppklass och lite tuffare tempo och krav. Kom väl förberedd, och se fram emot positiv utveckling av hela ekipaget. 6500 kr  all inclusive.  

Jump Camp För ryttare som tävlar till och med lätt A eller har tävlingsambitioner. Liksom på Camp A tränar vi i mindre ridgrupper och individanpassar träningen efter de uttalade mål som vi sätter med träningsveckan. Träningspass i fantastisk miljö, varvat med uteritter, bad med ponnys, derbyträning. Vi brinner för hoppning, så "röda tråden" mot hoppning finns där genom varierad träning hela tiden.  5800 kr då ingår mat, service, fritidsaktiviteter, box, boende, alla träningspass, dvs Allt.

 

Boende & Mat

Ryttarna bor i sovsal, eller enkla stugor en bit från servicehuset.  Vi lagar god husmanskost, blandat med favoriter som grillning, pizza i vedeldad stenugn mm. Ibland erbjuder vi enkel kiosk, alternativt att husmor handlar åt ryttarna enligt önskelista från lokala butiken. 

Era hästar/ponnys bor i 3x4 meter boxar i bra stall. Ni har tillgång till rasthagar 20x50 meter. Medtag eget hö och kraftfoder, spån ingår. 

För er trygghet

Med stöd av enkäter kan vi skryta med toppbetyg från 97% av våra ryttare sedan företaget grundades i Vinslöv av Anna Wemlert 2005.  Under de första fem åren hette företaget AW Sporthorses & Education och gick mest under namnet "AW" i folks mun. Under åren som gått har Anna hunnit att utveckla tränings/tävlingsanläggningen ihop med B&B och restaurang på Skyrup Country Club. Hon har dessutom etablerat sig som ponnyförmedlare/Irland, lagt tid på klubbens hopplag och inte minst deltagit i TV 4´s Expedition Robinson 2019. 

 Handpeng på 2000 kr skall betalas i samband med anmälan, för att anmälan skall bli giltig.

BG: 5043-3374, swish: 123 231 24 86. Skriv tydlig för, efternamn och lägervecka. Resterande belopp faktureras med 30 dagar.  

Lägg till avbeställningsskydd för 500 kr, boka av fram till 14 dagar innan lägerstart och få allt utom 500 kr tillbaka. Om du inte har bokat avbeställningsskydd eller om du har avbeställningsskydd och avbokar för sent, så återbetalas ingen del av summan. Det går dock alltid bra att på egen hand sälja sin plats till annan ryttare. 

 

 Varmt Välkomna!

 

Sveland Arena, 100 x 70 meter med ridunderlaget De Grondslag.

Sveland Arena, 100 x 70 meter med ridunderlaget De Grondslag.

Vi älskar hoppning.

Vi älskar hoppning.

 

 

Vi har promenadavstånd till Finjasjön, där det finns både badstrand och badbrygga lämplig för vattensport.

Vi har promenadavstånd till Finjasjön, där det finns både badstrand och badbrygga lämplig för vattensport.

Våra ryttare bor antingen i stor sovsal, med våningssängar eller i mindre stugor.

Våra ryttare bor antingen i stor sovsal, med våningssängar eller i mindre stugor.

Måleböke Restaurang.

Måleböke Restaurang.

Utsikt från Skyrup Country Club, en tidig morgon.

Utsikt från Skyrup Country Club, en tidig morgon.

Uppgifter

Skyrup Country Club

Adress:
Måleböke 2589, Skyrup Country Club 28291 Tyringe

Telefon:
0733/680061

Mobil:
073-3680061

Fax:

E-post:
anna.wemlert@skyrupcountryclub.se

Hemsida:
http://skyrupcountryclub.se/

Arrangör:
Anna Wemlert

Ridlägeransvarig:
Anna Wemlert