Följ Skyrup Country Club JUBILEUMSPRISER 2019 Hemsida Facebook Instagram Youtube

Jubileumspriser 2019

Vi erbjuder auktoriserade tränare, kvalitetsponnys och målstyrd, lite tuffare träning i hoppning. Vi tror på dig. Vi vet att allt du vill-kan du också. 2019 firar vårt företag 10 års jubileum på anläggningen Skyrup Country Club, och vi kommer med den anledningen att erbjuda STORA PRISSÄNKNINGAR under 2019. Från och med nästa sommar finns även bättre Irländska sportponnys att låna för er som inte har möjlighet att ta med egen häst/ponny. Boka Sveriges mest fartfyllda träningsläger i hoppning, Varmt Välkomna till oss. Anna Wemlert, Skyrup Country Club och Sveland Arena.

Anna Wemlert, C-tränare i hoppning, tävlingsledare , lagledare elit och verksamhetschef på Skyrup Country Club.

Anna Wemlert, C-tränare i hoppning, tävlingsledare , lagledare elit och verksamhetschef på Skyrup Country Club.

Skyrup Country Club

 Skyrup Country Club & Sveland Arena är en professionell tränings och tävlingsanläggning utanför Hässleholm. Vi har arrangerat bl.a Volkswagen GP,  SM & Nordiska Mästerskapet i fälttävlan, Msv A för ponny med både SM-kval och kval till Sweden Horse Show, Gothenburg horse show och Falsterbo. Vi har div 1 lag på ponny och elitlag i hoppning på häst, vi tog SM-silver 2017. 

Sist men inte minst så har vi genom alla år arrangerat ett av Sveriges absolut mest populära träningsläger i hoppning, för de hoppryttare som har egen häst/ponny. Under vårt 10-tioårsjubileum 2019 kommer vi att erbjuda ORDENTLIGT SÄNKTA PRISER och dessutom möjligheten att låna kvalitetsponnys av oss utan extra kostnad. Det krävs dock fortfarande god ridvana och bra förkunskaper-eftersom att vi erbjuder sportigare ponnys.

Ridutbildning & organisation

Vi sätter upp individuella mål med träningsveckan, och hjälps åt att nå dem. Anna Wemlert håller i majoriteten av träningspassen, med inslag av div gästtränare. 2018 hade vi glädjen att kunna erbjud bl.a Albert Voorn till våra mer rutinerade elever på Camp A. Anna Wemlert är också verksamhetschef och ansvarig på plats ihop med husfru och ungdomsledare utbildade genom svrf. Utöver 8 ridpass under en träningsvecka, ingår fartfyllda fritidsaktiviteter så som balansträning efter motorbåt, bollsport, jogging, tävling utan häst mm.  Det är max 20 ryttare per vecka, med 5 ekipage i varje ridgrupp. Vill du ta med fler än en häst till ditt träningsläger, så löser vi det mot en extra kostnad. (1000 kr/box och spån hela perioden).

Spring Camp

Vårens första träningsläger, för er som vill vara bäst förberedda inför utesäsongen. En vecka med härligt tempo, större galopp, vårglada hästar, vatten och karaktärshinder varvat med markarbete och derby. Kanske vår mest populära vecka, boka i tid, ta med egen ponny/häst. Perfekt också för er som vill tävla på Skyrup Country Club i maj 2019. Datum för läger:13 april- 18 april. Jubileumspris 6000 kr (ordinarie pris: 7600 kr),då ingår mat, service, fritidsaktiviteter, box, boende, 8 träningspass, dvs Allt. 

Jump Camp A

För ryttare som redan idag debuterat lätt A och uppåt på antingen häst eller ponny. Under denna vecka har vi ofta gästtränare av toppklass och lite tuffare tempo och krav. Kom väl förberedd, och se fram emot positiv utveckling av hela ekipaget. Det finns chans att låna ponny under denna veckan, meddela önskemål redan i din anmälan. Datum för läger:30 juni-4 juli.Jubileumspris 6000 kr (ordinarie pris 8000)  då ingår mat, service, fritidsaktiviteter, box, boende, 4 träningspass med Anna Wemlert och två heldagar med Albert Voorn.

Jump Camp Jubileum

För ryttare som tävlar till och med lätt B eller har tävlingsambitioner. Liksom på Camp A tränar vi i mindre ridgrupper och individanpassar träningen efter de uttalade mål som vi sätter med träningsveckan. Det finns chans att låna ponny under denna träningsvecka också, lämna förfrågan ihop med anmälan. 8 träningspass i fantastisk miljö, varvat med uteritter, bad med ponnys, derbyträning. Vi brinner för hoppning, så "röda tråden" mot hoppning finns där genom varierad träning hela tiden.  Datum för läger: 16-20 juni, 23-27 juni, 14-18 juli, 21-25 juli, 28 juli- 1 aug, 4 aug-8 aug, 9-13 aug. Jubileumspris 5300 kr (ordinarie pris 7300) då ingår mat, service, fritidsaktiviteter, box, boende, 8 träningspass, dvs Allt.

 Bokar man träningsläger före 31 december 2018, och betalar in handpeng på 2000 kr så får man dessutom en fin t-shirt från Skyrup Country Club som bonus utöver dessa fantastiska jubileumspriser. 

Boende & Mat

Ryttarna bor i sovsal, eller enkla stugor en bit från servicehuset.  Vi lagar god husmanskost, blandat med favoriter som grillning, pizza i vedeldad stenugn mm. Utöver alla måltider har ryttarna fri tillgång till bra och varierad frukt. Ibland erbjuder vi enkel kiosk, alternativt att husmor handlar åt ryttarna enligt önskelista från lokala butiken. 

Era hästar/ponnys bor i 3x4 meter boxar i bra stall. Ni har tillgång till rasthagar 20x50 meter. Medtag eget hö och kraftfoder, spån ingår. 

För er trygghet

Med stöd av enkäter kan vi skryta med toppbetyg från 97% av våra ryttare sedan företaget grundades i Vinslöv av Anna Wemlert 2005.  Under de första fem åren hette företaget AW Sporthorses & Education och gick mest under namnet "AW" i folks mun. Nu är det 10 år sedan vi gjorde den stora flytten och namnbytet till Skyrup Country Club, och vi hoppas att ni ALLA vill fira det ihop med oss- både gamla och nya träningssugna ryttare- som älskar hoppning på samma sätt som vi! 

 

 Handpeng på 2000 kr skall betalas i samband med anmälan, för att anmälan skall bli giltig.

BG: 5043-3374, swish: 123 231 24 86. Skriv tydlig för, efternamn och lägervecka. Resterande belopp faktureras med 30 dagar. Bokar ni innan den 31 dec 2018, skriv storlek på tröja i anmälan också. 

Lägg till avbeställningsskydd för 500 kr, boka av fram till 14 dagar innan lägerstart och få allt utom 500 kr tillbaka. Om du inte har bokat avbeställningsskydd eller om du har avbeställningsskydd och avbokar för sent, så återbetalas ingen del av summan. Det går dock alltid bra att på egen hand sälja sin plats till annan ryttare. 

 

 Varmt Välkomna!

 

Sveland Arena, 100 x 70 meter med ridunderlaget De Grondslag.

Sveland Arena, 100 x 70 meter med ridunderlaget De Grondslag.

Vi älskar hoppning.

Vi älskar hoppning.

 

 

Vi har promenadavstånd till Finjasjön, där det finns både badstrand och badbrygga lämplig för vattensport.

Vi har promenadavstånd till Finjasjön, där det finns både badstrand och badbrygga lämplig för vattensport.

Våra ryttare bor antingen i stor sovsal, med våningssängar eller i mindre stugor.

Våra ryttare bor antingen i stor sovsal, med våningssängar eller i mindre stugor.

Måleböke Restaurang.

Måleböke Restaurang.

Utsikt från Skyrup Country Club, en tidig morgon.

Utsikt från Skyrup Country Club, en tidig morgon.

Uppgifter

Skyrup Country Club JUBILEUMSPRISER 2019

Adress:
Måleböke 2589, Skyrup Country Club 28291 Tyringe

Telefon:
0733/680061

Mobil:
073-3680061

Fax:

E-post:
anna.wemlerth@skyrupcountryclub.se

Hemsida:
http://skyrupcountryclub.se/

Arrangör:
Anna Wemlert

Ridlägeransvarig:
Anna Wemlert