Följ Finntorps Gård Hemsida Facebook

Finntorps Gård

Finntorps Gård finns utanför Flen utmed Yxtasjön. Gården har en lång ridlägerhistorik, här har det ordnats med ridläger sedan 1972. Vi är stolta att få föra traditionen vidare.

På vår hemsida finner du mer information om oss: www.finntorpsgard.se

Bokning av våra läger och kurser sker via: https://www.ridlager.se/ridlaeger/finntorps-gaard/laeger

 

 

Finntorps Gård ägs och drivs av Lisa Vrang, verksam på gården sedan 2012. Lisa tävlar  i fälttävlan, hoppning och dressyr. Meriter är bl a individuell femte placering samt lagguld i Nordiska Mästerskapen i fälttävlan för seniorer.

Som ridlägerdeltagare hos oss på Finntorps Gård möts du alltid av en gemytlig stämning, fika uppdukat och trevlig personal som hälsar välkommen. Vår ambition är att erbjuda kvalitativ ridundervisning i en trivsam, välkomnande, välordnad miljö. Undervisning och ridning sker så mycket som möjligt utomhus.

Vi är måna om att hålla en hög säkerhetsnivå och våra hästar och ponnyer är omsorgsfullt utvalda för att passa in i vår verksamhet. Hästar och ponnyer går i verksamheten övriga året och används både till trygga nybörjarlektioner och mer avancerade ryttare i dressyr och hoppspecial, där de även åker ut och tävlas.

Vi erbjuder olika alternativ - hos oss kan du delta i  träningsläger med både dressyr och hoppning, familjeläger och ridweekends. Våra traditionella sommarläger är oftast söndag- lördag. Både träning, men också lek och glädje präglar våra läger, som ger en helhetsupplevelse för barn och ungdomar som gillar hästar, bad, lek och att träffa nya kompisar.

Varmt välkomna till Finntorps gård!

 

Uppgifter

Finntorps Gård

Adress:
Finntorps Gård 642 91 FLEN

Telefon:
070-2224925

Mobil:

Fax:

E-post:
kontakt@finntorpsgard.se

Hemsida:
www.finntorpsgard.se

Arrangör:
Finntorps gård

Ridlägeransvarig:
Lisa Vrang