Information för alla läger.
Vid Grällsta Ridcenter arbetar vi målmedvetet för att ständigt försöka att utveckla verksamheten inför framtiden samt att anskaffa och förnya hästmaterialet.
Ridläger är mycket mer än ridning och vi vill visa med hjälp av text och bilder från tidigare år hur det kan vara hos oss. Du kommer att se att vi har en hel del att erbjuda. Både elever samt de som hjälper till på gården ska se till att ha olycksfallsförsäkring samt att själva ansvara för att sina ägodelar är försäkrade då vi inte ansvarar för borttappade eller söndriga saker. Du kan läsa om de olika lägren på respektive sida. All  mail/information som sänds till er kommer på den adress man sänt in vid anmälan. Vi har försäkring över alla som arbetar här samt elever genom Folksam.
Under samma tid kan flera läger vara igång samtidigt. Grällsta ridcenters målsättning är att ni ska ha roligt samt att erbjuda ett varierande rid program med dressyr, hoppning, gymkhana, barbackaridning samt uteridning.

För att läsa utförligare om Grällsta Ridcenter och vad vi har för brett utbud. Gå in på vår hemsida.

Information om anmälan.
Din anmälan gör du ON-LINE. Vi har en helt ny anmälningsblankett som vi har gemensamt med alla läger som är medlemmar i SRR, Sveriges ridlägers riksförbund. Du går till "anmälan ridläger" och då kommer du till en ny sida för anmälningarna. Listan är lång se till att du anmäler till rätt lägerperiod. Du går till  det lägernummer och tid som du har intresse av och där pricka i under anmälan. Följ instruktionerna och fyll i alla rutor. Sänd anmälan. Har du sänt den med korrekt mailadress får du en bekräftelse på den mailadressen att vi har mottagit din anmälan. (Detta går med automatik). Det lägernummer du har anmält dig till samt elevens namn måste du skriva i din bankgiroinbetalning för att vi ska kunna se att din anmälan har kommit in. Har du inte fått ett svarsmail har du förmodligen inte skrivit rätt mejladress. Mailadressen ska vara förälders om du är yngre än 18 år och om du är över 18 din egen. All korrespondens sker till den mailadressen du har angett. Skriv alltså INTE elevens mailadress och skriv bara en adress inte två i varje rad. Du bör titta i skräpposten/spam så mailet inte har hamnat där innan du ringer och talar om att du inte har erhållit något svar.

OBS  RINGEN MED ETT I INNE I RINGEN.

På anmälningsblanketten står tid, lägertyp, information samt pris. OBS Att priset är det totala för lägret och bakom priset finns en liten ring med ett I där du kan se vad anmälningsavgiften är för lägret. Det står inkl. förbokningsavgift. Du måste låta musen gå över ringen för att se förbokningsavgiften som är samma som anmälningsavgift. 

Ex. nedan eftersom många ringer om just detta. Nu tror jag det har klarnat för er.

 

24 okt 2020 28 okt 2020 43L-20 Höstlov

 5 dagars läger. Från 10 år.

4600 

 

Ridlägerbekräftelse o Avgifter

Ridlägerbekräftelsen får du vid anmälan per automatik på den mailadress du angav i anmälan med en bifogad PDF fil. Du betalar in anmälningsavgiften i samband med anmälan och inväntar inte någon faktura då någon faktura ej sänd ut. Det PM du erhåller vid anmälan innehåller information om vilken kurs och vilken tid du ska komma samt ett förslag på lista över kläder och eventuell utrustning du ska ha med dig. Resterande kursavgift sänder du per bankgiro och ska erläggas senast sex veckor innan kursen och om kursens anmälan sker närmare kursen betalas hela kursavgiften in. Separat faktura sänds ej ut. Om vi inte hör av oss efter din anmälan så har du fått plats på den kurs eller alternativa kurs du önskade.
Avgifterna täcker logi ledare mat administration mm. All-in-close. Glass godis frukt och dricka kan köpas i kiosken.
Se alltid på respektive läger för ev. avvikelser om tid. 

Anmälan
Fyll i anmälningssedeln. Anmälan är giltig sedan anmälningsavgiften inkommit och anmälan inbokas i den turordning som avgifterna inkommer. Ange alltid lägernummer och elevens namn vid betalning då fler kurser kan gå under samma tid. Ankomst och avgång till lägren får du ett mail om strax innan kursen.

Avbeställnings och avbrottsskydd som gäller vid olycksfall/sjukdom för elev. 

Återbetalning på anmälning eller kursavgift sker inte då anmälan är bindande men genom att betala in en avgift på 400:- får du ett skydd som gäller om du drabbas av sjukdom eller olycksfall som kan styrkas av läkare. Vid sjukdom på elev kan eleven flyttas fram till ett senare kurstillfälle om plats finns.  Vid avbokning innan lägrets början får du tillbaka slutläger avgiften minus administration 500:-. Vid avbokning under pågående läger får du tillbaka  slutläger avgiften minus den tid du har varit här samt avdrag för administrationskostnad 500:-. Observera att i båda fallen är förbokningsavgiften förverkad. I övrigt gäller avtalet som finns på anmälningsblanketten och som är lika för alla medlemmar inom SRR. OBS. Avbeställningsskyddet gäller för dig och ej om din häst blir sjuk och inte kan medtagas. ‍Avbeställningsskydd och avbrottsskydd skall inbetalas i samband med anmälan. Kostnaden är 400 kronor och observera att det bara gäller vid sjukdom med läkarintyg och inte för att man ångrar sig.
Anmälningsavgift är lika med förbokningsavgift.

OBS. Avbeställningsskyddet gäller för dig och ej  om din häst blir sjuk och inte kan medtagas.

Avbeställningsskydd/ avbrottsskydd skall inbetalas i samband med anmälan. Kostnaden är 400 kronor och observera att det bara gäller vid sjukdom och inte för att man ångrar sig.

Olycksfallsförsäkring.
Våra elever har en kollektivt´försäkring genom oss i Folksam som gäller under lägerperioden. Ej fram och hemresa.

Friskvård
Hos oss kan ni använda friskvårdsbidraget på er ridning.
Vi är en ekonomisk förening, momsen är inräknad i priset. Be om kvitto.

Om du vill sända något per post så skicka till:

‍Grällsta Ridcenter
SE-73394 Sala Sverige

Tel: 0707107010

Anmälningsavgiften, avbeställningsskydd betalas samtidigt vid anmälan för att vara gällande. Slutavgiften för lägret insättes senast sex veckor innan första kursdag på bankgiro och om kursens anmälan sker närmare kursen betalas hela kursavgiften in.  (OBS Att separata fakturor ej sänds  ut).

Anmälningsavgift är lika med förbokningsavgift.

OBS. Betala in på Bankgiro 439-7204 vid anmälan. EJ swish.
Märk med ELEVENS namn samt lägernummer

Grällsta Ridcenter läger och kursgård
Vatnr SE 769613919001
Bic/Swift: Swedsess Iban: SE 1280000008284245980877

Uppgifter

Anmälningsavgifter mm

Adress:
Grällsta Ridcenter 733 94 SALA

Telefon:

Mobil:
070-7104510

Fax:

E-post:
info@grallstaridcenter.com

Hemsida:
http://www.grallstaridcenter.com

Arrangör:
Grällsta Ridcenter

Ridlägeransvarig:
Grällsta Ridcenter