GRC Hyra eller köpa häst.


 Hyra...

Allt som oftast börjar det med att ett barn i familjen kommer hem och vill köpa en häst, lika många gånger händer det att föräldrarna säger att det inte går för sig. Detta är fullt naturligt eftersom det är mycket att tänka på. Vilken storlek ska man ha? Hur mycket ska den äta? Vilken typ ska det vara? osv.

Ett bra alternativ till att köpa är att hyra en häst eller ponny. Det innebär att du under 10 månader hyr hästen. Under den tiden har du gott om tid att skaffa dig kunskaper om vad det betyder att ha en häst. Hos oss kan du hyra hästar och ponnyer under vinterhalvåret (Ungefär mellan Augusti - Maj). Både ridskolar och privatpersoner är välkomna att "prova en häst" hos oss.

Vi importerar även hästar från utlandet. Om du har en häst hemma som du av någon anledning har köpt fel brukar vi kunna ta den i inbyte vid köp förutsatt att den är mentalt och veterinärt bra.

...Köpa häst...

Att köpa en häst är inte lätt. Hur vet jag att jag får en häst som passar just mig?
När det gäller lämplighet och framtid är det enbart du själv som kan avgöra om en häst är lämplig och uppfyller de krav du har som ryttare.
Hos oss säljes ett stort antal hästar och ponnies till såväl tävlingsryttare, ridskolor och privatpersoner varje år.

Hästar och ponnies som säljes är veterinär besiktigade för din trygghet. Du kan även köpa utrustning till din häst genom oss om du vill. En viktig sak som man ska tänka på vid hästköp är att kunskapen att handha och hantera en häst inte ingår i köpet.

Gå in på vår hemsida www.grallstaridcenter.com så kan du se alla våra hästar på bild

 

Uppgifter

Hyra häst

Adress:
Grällsta Ridcenter 733 94 SALA

Telefon:

Mobil:
070-7104510

Fax:

E-post:
info@grallstaridcenter.com

Hemsida:
http://www.grallstaridcenter.com

Arrangör:
Grällsta Ridcenter

Ridlägeransvarig:
Grällsta Ridcenter