Vad ska du ta med dig!

Glädje

Glädje

Vad ska du ta med på ett läger?
 

ETT GOTT HUMÖR ÄR NUMMER ETT!

I övrigt så tar man med sig det man anser sig behöva. Ta inte med hela garderoben.
 
TILL DIG SJÄLV
Ridstövlar eller gummistövlar med klack. Inneskor eller tofflor. Bad-, regn-, sol- och ridkläder samt kläder för ombyte. Nattdräkt. Toalettsaker. Handdukar. Nål och tråd. Plåster. Lakan, det blir varmt att ligga i en sovsäck hela lägertiden.  Den ridutrustning du anser dig behöva. Ridhjälm. Ridvantar. Anteckningspapper och penna. Tag gärna med någon ridhandbok. Medicin om du behöver. Tala om för oss om du äter medicin kontinuerligt. Se till att dina saker är i gott skick. MÄRK dem då det är svårt att skilja på stövlar t.ex. om båda är st.37 samt av samma märke. Ett litet foto på dig själv att klistra in i lägerpärmen. Har du ryktsaker så tag gärna med dig det men var noga med att tvätta dem rena innan du tar med dem hit på grund av smitta. Märk dem.

  

OM DU MEDFÖR EGEN HÄST
Sadel och träns. Putssaker. Sadeltvål. Läderolja. ryktsaker. bandage om det behövs. Sårtvättmedel. Täcke om du använder det. Hinkar. Grimma. Grimmskaft.  Stallåda med lås om du tycker att du behöver det. Foder det du använder hemma. Ex. hö, havre. korn, kli, betfor. Glöm inte vitaminer o mineraler. Om du behöver hjälp med tillsyn säger du till din ledare första dagen.
 
ANSVAR
Du ansvarar själv för alla dina saker samt att de kommer med hem. Att de ska märkas med ditt namn är för att du själv ska kunna skilja dem från andras. Har du mobil med dig så får inga samtal ut eller in sändas på kvällen efter 21 eller tidig morgon. Missbrukas detta så får mobilen lämnas in under natten. Detta är för att alla ska trivas och regeln har uppkommit efter missbruk med ringande under sen kväll och natt.

Uppgifter

Packning mm

Adress:
Grällsta Ridcenter 733 94 SALA

Telefon:

Mobil:
070-7104510

Fax:

E-post:
info@grallstaridcenter.com

Hemsida:
http://www.grallstaridcenter.com

Arrangör:
Grällsta Ridcenter

Ridlägeransvarig:
Grällsta Ridcenter