Älskar du hästar? Då har du hittat rätt!

Man hinner testa på och lära sig mycket på ett läger, med schemalagda aktiviteter från morgon till kväll utnyttjar vi varje minut. Det gör att vi förutom två långa hästpass om dagen (ibland tre) hinner med massvis av roliga aktiviteter. Dagarna fylls av ridning, bad, lekar och mycket mer!

 

På alla läger är det mycket ridning, det som skiljer lägren åt är framförallt vad vi hittar på mellan hästpassen på men även ålder och förkunskaper. När du väljer läger ska du välja det som du tycker låter roligast. Mer information om våra olika läger, ridningen, säkerhet m.m. hittar ni under de röda flikarna i toppen av sidan.

 

 

Vi tar emot både tjejer och killar på alla ridläger. Vi har läger både för dig med egen häst som ridit hela livet, och för dig som aldrig suttit på en häst. Hos oss är alla välkomna, alla åldrar och förkunskaper. Vi har något för dig!
Med max 16 deltagare per läger blir det alltid bra sammanhållning. Vi rider i små grupper, detta ger stor möjlighet till att utvecklas och anpassa ridpassen efter deltagarnas önskemål och förkunskaper. Vill du ta med egen häst på ridlägret går det givetvis bra, vi tar ingenting extra för varken det eller specialkost.

Tufft ekonomiskt? Vi är med i Fonden, ett samarbete med Skånes Ridsportförbund och Carl Jönssons Understödsstiftelse, där du som sökande kan få beviljat ekonomiskt stöd. Stödet innebär att ridskole- och/eller lägeravgifterna reduceras till hälften. läs mer och sök via vår hemsida Fonden - www.lindebolarna.se

Lindebolets Ridläger sen 1967, Erfarenhet som ger trygghet!

I mer än 50år har barn, ungdomar och vuxna spenderat somrar och lov på våra ridläger. Många lägerdeltagare har föräldrar och släktingar som själva varit här på läger när dom var barn. 
Ni hittar oss utanför Ängelholm, det är lätt att ta sig hit. Har ni inte möjlighet att köra hämtar vi gärna er på flygplatsen eller tågstationen. Det går direktflyg från både Stockholm och Gotland. Glöm inte meddela om ni vill bli hämtade minst två veckor innan lägerstart.

Följ oss på Facebook & instagram, där finns massor av bilder och vi har ofta roliga tävlingar.

Uppgifter

Lindebolarna -Ridläger i nordvästra Skåne

Adress:
Herrgårdsvägen 5 266 93 Munka-ljungby / ÄNGELHOLM

Telefon:

Mobil:
Skicka ett mejl med ditt nummer så ringer vi upp dig när vi är på kontoret

Fax:

E-post:
lindebolarna@hotmail.com

Hemsida:
http://www.lindebolarna.se

Arrangör:
Rid- och Musikföreningen Lindebolarna

Ridlägeransvarig:
Miranda Lind