Med hästar i fokus.

Oavsett vilket läger du väljer, så är det alltid hästarna och ridningen som står i centrum. Ridpassen är väl tilltagna, har stor variation och utgår från gruppens mål och förkunskaper. Minst ett ridpass om dagen lämnar vi ridbanan. Då kan vi till exempel träna hoppning på terrängbanan, dressyr på stora ängen, uteritter i skogen eller doppa hovarna i sjön. 
I en härlig miljö av ängar, skog och bäckar vid västersjöns kant med en dryg hektars hagyta per hästär det lätt att trivas. Våra hästar går mestadels på lösdrift året om och är därmed lugna individer som ofta kommer glatt springandes till grinden när det vankas en ridtur.

Små grupper med 2-7 ryttare på ridbanan, uppdelade efter förkunskap gör att du, både som van ryttare och nybörjare kan utvecklas och delta på samma läger. Fokus ligger på att ha roligt och hitta samspel med hästarna.
Hästpassen innehåller även teori, persedelvård och stallskötsel. De flesta läger hinner vi även testa både voltige och att köra häst med vagn. 
Är du redo att åka på läger själv? Här är alla välkomna, du behöver inte ha någon förkunskap. Om du känner dig osäker rekommenderar vi våra 'mini'-läger. Där bemannar vi med extra många ledare som stöttar och kan hjälpa dig med allt från att rykta till att leda hästen.

Uppgifter

Ridningen

Adress:
Herrgårdsvägen 5 266 93 Munka-ljungby / ÄNGELHOLM

Telefon:

Mobil:
Skicka ett mejl med ditt nummer så ringer vi upp dig när vi är på kontoret

Fax:

E-post:
lindebolarna@hotmail.com

Hemsida:
http://www.lindebolarna.se

Arrangör:
Rid- och Musikföreningen Lindebolarna

Ridlägeransvarig:
Miranda Lind