Med duktiga ledare och rätt utrustning

Vi har funnits sen 1967, över 50år, erfarenhet som ger trygghet!
Med många ledare på plats dygnet runt och få lägerdeltagare så är hjälpen nära. Vi är alltid med oavsett om det gäller att kratsa en hov eller plocka in en häst från hagen. Detta ger dig möjlighet att på ett tryggt sätt kunna lära dig hur du hanterar hästen på bästa sätt.
Skyddsutrustning- Rätt utrustning är A och O för din och hästarnas säkerhet. Alla hästar har sin egen utrustning som är anpassad efter individerna och alla sadlar har säkerhetsstigbyglar. Du som elev bär alltid hjälm vid all hästhantering samt säkerhetsväst vid all ridning.  Har du ingen hjälm eller väst? Ingen fara! Tack vare ett samarbete med Sparbankstiftelsen Gripen köpte vi våren 2017 nya säkerhetsvästar av märket Airowear- Godkänd enligt CE och BETA 2009 nivå 3. och ridhjälmar av märket Blank Back on Track (VG1 EQ3 Mips) Ridhjälm med MIPS-system ridhjälmen är utformad och godkänd för ridning i alla olika discipliner.
Om du behöver låna hjälm eller väst kommer du tillsammans med en ledare prova ut dessa första dagen så du får rätt storlek och skyddet blir optimalt, du kommer sen ha låneutrustningen i ditt skåp så du kan använda samma hela veckan.

Om olyckan är framme

Om olyckan är framme kan det vara skönt att veta att all vår personal är HRL-utbildad, det är även viktigt att ni lämnat rätt telefonnummer så vi snabbt kan få tag på er. 
För att delta på våra ridläger behöver du vara medlem hos oss, genom att teckna medlemskap hos oss har du en bra försäkring, läs mer om den här -Det är viktigt att du läser igenom villkoren för försäkringen så du själv kan ta ställning till om du behöver komplettera den med en egen försäkring. Läs mer om vårat medlemskap och hur du tecknar det här
Brandskydd- Alla stugor är godkända samt utrustade med brandvarnare och brandfiltar.

 

Uppgifter

Säkerhet

Adress:
Rid & - Musikföreningen Lindebolarna Herrgårdsvägen 5 266 93 Munka-ljungby / ÄNGELHOLM

Telefon:
0431455494

Mobil:
Skicka ett mejl med ditt nummer så ringer vi upp dig när vi är på kontoret

Fax:

E-post:
lindebolarna@hotmail.com

Hemsida:
http://www.lindebolarna.se

Arrangör:
Rid- och Musikföreningen Lindebolarna

Ridlägeransvarig:
Miranda Lind