Följ Skyrup Country Club Hemsida Facebook Instagram Youtube

Jump Camp 2022

Vi erbjuder Bra hoppträning, på en av Sveriges absolut bästa träningsanläggningar! Vi tror på dig. Vi vet att allt du vill-kan du också. Varmt Välkomna till oss.

Det går också bra att boka Anna Wemlert som tränare till övriga delar av landet. Sms förfrågan 0733/680061

Det går också bra att boka Anna Wemlert som tränare till övriga delar av landet. Sms förfrågan 0733/680061

Anna Wemlert, C-tränare i hoppning, tävlingsledare , lagledare elit och verksamhetschef på Skyrup Country Club.

Anna Wemlert, C-tränare i hoppning, tävlingsledare , lagledare elit och verksamhetschef på Skyrup Country Club.

Skyrup Country Club

 Skyrup Country Club & Norrvidinge Arena är en professionell tränings och tävlingsanläggning utanför Hässleholm. Vi har arrangerat bl.a Volkswagen GP,  SM & Nordiska Mästerskapet i fälttävlan, Msv A för ponny med både SM-kval och kval till Sweden Horse Show, Gothenburg horse show och Falsterbo. Vi har elitlag i hoppning både för ponny och häst. 

Sist men inte minst så har vi genom alla år arrangerat ett av Sveriges absolut mest populära träningsläger i hoppning, för de hoppryttare som har egen häst/ponny. 

Mot en extra kostnad (1000 kr) kan vi ibland på förfrågan även hyra ut en tävlingsponny/häst som ryttare kan nyttja under träningsveckan, om man ej har möjlighet att ta med en egen. Sms förfrågan till 0733/680061.

Ridutbildning & organisation

Vi sätter upp individuella mål med träningsveckan, och hjälps åt att nå dem. C-tränare och verksamhetschef Anna Wemlert håller i majoriteten av träningspassen. Ibland förgyller vi med extra gästtränare av god kvalitet. Utöver träningspassen ingår fartfyllda fritidsaktiviteter så som till exempel balansträning efter motorbåt, bollsport, jogging, tävling utan häst, bad med häst mm.  Det är max 15 ryttare per vecka, med 5 ekipage i varje ridgrupp. Vill du ta med fler än en häst till ditt träningsläger, så löser vi det mot en extra kostnad. (1000 kr extra per box, hela perioden).

 

Spring Camp

Vårens första träningsläger, för er som vill vara bäst förberedda inför utesäsongen. En vecka med härligt tempo, större galopp, vårglada hästar, vatten och karaktärshinder varvat med markarbete och derby. Kanske vår mest populära vecka, boka i tid, ta med egen ponny/häst. Perfekt också för er som vill tävla på Skyrup Country Club i maj 2022. I totalsumman ingår mat, service, fritidsaktiviteter, box, boende, nattpersonal, alla träningspass, dvs Allt. rekommenderad ålder 13 år och uppåt. 

.Jump Camp För hoppryttare som tävlar lätt D- Msv B och medtar egen ponny eller häst. Vi rider i mindre träningsgrupper och individanpassar nivån efter de uttalade mål som vi sätter med träningsveckan. Även unghästar/ungponnys är välkomna. Träningspassen sker i en fantastisk och utmanande miljö på en av Sveriges främsta utomhusarenor, Norrvidinge Arena.  "Röda tråden" mot hoppning finns där hela tiden, men genom varierad träning. Vi nyttjar även derbybanan för att få variation på underlag och sätta motivation i häst/ponny och ryttare.  I summan ingår mat, service, fritidsaktiviteter, box, boende, nattpersonal, alla träningspass, dvs Allt. Rekommenderad ålder från 12 år och uppåt.  

Weekend Hangout

Dessa träningshelger vänder sig till ryttare över 18 år, alternativt ryttare som tar med sig målsman. Vi kör individuellt upplägg med 3-4 träningspass (350 kr/träningspass) under tre dagar. Billigt boende bokar man via booking.com, om man inte vill ha med sig husvagn/hästlastbil- el 200 kr/natt. Box kostar 300 kr/dygn inklusive spån. Det finns ingen servicepersonal eller nattvakt här under dessa dagar, utan man handlar och lagar sin egen mat i vårt fina restaurangkök, städar efter sig själva och hittar på egna fritidsaktiviteter när ryttarna inte sitter till häst. Det finns massor av trevliga utflyktsmål i närområdet och dessutom bra golf och badsjö inpå knuten. Är ni ett sällskap på mer än fem ekipage, så kör vi- boka valfri helg efter ÖK via sms 0733/680061:)! 

 Boende & Mat

Ryttarna bor i tvåbäddsrum, eller enkla stugor en bit från servicehuset.  Vi lagar god husmanskost, blandat med favoriter som grillning, pizza i vedeldad stenugn mm. Ibland erbjuder vi enkel kiosk, alternativt att husmor handlar åt ryttarna enligt önskelista från lokala butiken. 

Era hästar/ponnys bor i 3x4 meter boxar i bra stall. Ni har tillgång till rasthagar 20x50 meter. Medtag eget hö och kraftfoder, spån ingår. 

 

För er trygghet

Med stöd av enkäter kan vi skryta med toppbetyg från 97% av våra ryttare sedan företaget grundades i Vinslöv av Anna Wemlert 2005.  Under de första fem åren hette företaget AW Sporthorses & Education och gick mest under namnet "AW" i folks mun. Under åren som gått har Anna hunnit utveckla tränings/tävlingsanläggningen ihop med B&B och restaurang på Skyrup Country Club. Hon har dessutom fina uppfödning av hopphästar, engagemang i  klubbens hopplag och har inte minst deltagit i TV 4´s Expedition Robinson 2019. Anna Wemlert är ordförande i Svenska Ridlägers Riksförbund.  Hon tävlade själv på 140 nivå, innan hon sadlade om till tränare och unghästutbildning på heltid för några år sedan. 

All betalning sker genom företaget Turtle. Hos dem kan ni få betala i den takt ni vill. 

Lägg till avbeställningsskydd för 500 kr, boka av fram till 14 dagar innan lägerstart och få allt utom 500 kr tillbaka. Om du inte har bokat avbeställningsskydd eller om du har avbeställningsskydd och avbokar för sent, så återbetalas ingen del av summan. Det går dock alltid bra att på egen hand sälja sin plats till annan ryttare. 

 

 Varmt Välkomna!

 

Sveland Arena, 100 x 70 meter med ridunderlaget De Grondslag.

Sveland Arena, 100 x 70 meter med ridunderlaget De Grondslag.

Vi älskar hoppning.

Vi älskar hoppning.

 

 

Vi har promenadavstånd till Finjasjön, där det finns både badstrand och badbrygga lämplig för vattensport.

Vi har promenadavstånd till Finjasjön, där det finns både badstrand och badbrygga lämplig för vattensport.

Våra ryttare bor antingen i stor sovsal, med våningssängar eller i mindre stugor.

Våra ryttare bor antingen i stor sovsal, med våningssängar eller i mindre stugor.

Måleböke Restaurang.

Måleböke Restaurang.

Utsikt från Skyrup Country Club, en tidig morgon.

Utsikt från Skyrup Country Club, en tidig morgon.

Uppgifter

Skyrup Country Club

Adress:
Måleböke 2589, Skyrup Country Club 28291 Tyringe

Telefon:
0733/680061

Mobil:
073-3680061

Fax:

E-post:
anna.wemlerth@skyrupcountryclub.se

Hemsida:
http://skyrupcountryclub.se/

Arrangör:
Anna Wemlert

Ridlägeransvarig:
Anna Wemlert