Ridläger

Ett övernattningsläger som passar de flesta. Barn och ungdomar 9-18 år är välkomna att delta, ibland har vi även rena vuxenläger.
För att kunna delta på detta läger ska man själv kunna göra iordning sin häst och kunna rida sin häst själv i alla gångarter.

Våra ridgrupper är aldrig fler än 8 deltagare per grupp, detta för att deltagarna ska få ut så mycket som möjligt av sin vistelse hos oss.


Under lägret får man prova på olika discipliner som hoppning och dressyr, och det kan även ingå barbackaridning, ritt ner till stranden och bad med hästarna samt uteritter i skogen. Under ridlägret kommer man hitta härliga vänner och skapa minnen för livet. Dessa ridläger håller på under 7 dagar (6 nätter), och det ingår 12 st ridpass; ett provridningspass första dagen, sedan två ridpass per dag fram till sista dagen då deltagarna rider ett uppvisningspass.

Veckoschemat för deltagarna kan variera då vi lägger upp varje läger anpassat för våra elever för att alla ska få ut det bästa av just sitt läger hos oss.

Om du vill läsa mer om våra läger besök gärna vår hemsida, klicka på Ridskola och sedan Ridläger.

 

Uppgifter

Ridläger

Adress:
Box 6 / Söderängstorp 147 07 Grödinge

Telefon:

Mobil:
070-544 21 31

Fax:

E-post:
ridskolan@ryttarcenter.com

Hemsida:
http://sodertornryttarcenter.com

Arrangör:
Södertörn Ryttarcenter

Ridlägeransvarig:
René Flück